PDA

View Full Version : SMB kit



diver-wife
06-01-2008, 13:31
do you sell the SMB kit with out the SMB?

mike_s
06-01-2008, 16:22
If they don't, you can buy the Dive Rite sleeve seperately and have a similar setup. Note though that I think some of the dive rite sleeves differ slightly in size. then add any generic finger spool.

just another option. FYI.

diver-wife
06-01-2008, 16:52
If they don't, you can buy the Dive Rite sleeve seperately and have a similar setup. Note though that I think some of the dive rite sleeves differ slightly in size. then add any generic finger spool.

just another option. FYI.
do they have that nice draw string to keep it tight?

fisheater
06-01-2008, 17:09
They do. Just call ScubaToys.

mike_s
06-01-2008, 17:44
If they don't, you can buy the Dive Rite sleeve seperately and have a similar setup. Note though that I think some of the dive rite sleeves differ slightly in size. then add any generic finger spool.

just another option. FYI.
do they have that nice draw string to keep it tight?


The dive rite one has velco to close it.


btw... if you'e going to put the ST SMB in the Dive Rite sleeve, then it may or may not fit. I think it's the sizing of the DR sleeve is not standardized like it should be. some are bigger than others.

When I tried to do it, it wouldn't find. but someone else got it to find. (think it might have been compudude but not sure).

ScottZeagle
06-03-2008, 08:33
do you sell the SMB kit with out the SMB?

Yes we do!!