PDA

View Full Version : Just In - Time frame not working



Navy OnStar
11-17-2008, 17:49
Larry,
When I see a new product rss thread on here I click over to the site and hit "just in" and then select "1-day" it had been working in the past but now it just shows everything.

ScubaToys Larry
11-17-2008, 18:56
Hmmm... right you are... I'll try to take a look at that tonight. I'm sure it's Joe's fault.

Navy OnStar
11-17-2008, 19:59
Hmmm... right you are... I'll try to take a look at that tonight. I'm sure it's Joe's fault.

I thought that too but didn't want to be the first one to call him out! :smiley36: