PDA

View Full Version : Invalid dive Data! Sherwood Wisdom



paperdesk
04-29-2009, 15:24
Hi have a Sherwood Wisdom 1 computer, and just got a data cable to load my dives onto my computer. When attempting to transfer the dive data the first half or so of my dives got an "Invalid dive data!" error. The rest downloaded fine. I've tried several times, with the same results.

Has anyone run into this, or know why this might be happening, or how to fix it?

Thanks,

Ted

paperdesk
05-21-2009, 16:47
I guess no one has any experience with this! I have been in touch with Sherwood and they don't seem to have a clue either so far. I'll update if anything changes.

fisheater
05-21-2009, 17:47
I've had it happen, but I haven't found a solution.

paperdesk
05-21-2009, 18:58
Ahh, too bad :( If "they" figure anything out I'll post it here.

Ted

cummings66
05-22-2009, 16:35
I've seen problems with the contacts on the computer causing that kind of problem. Some dives transfer fine, others won't. I've also seen an OS problem cause that. In other words, once when I reinstalled my OS the bad data problems went away. Another time cleaning the contacts of the silt fixed the problem.