PDA

View Full Version : Quick Reply not working



Beefcake
09-20-2009, 10:21
Every time I hit "QuickReply" this morning, it goes to "Quote Reply" anyway. Did my user settings get changed, or does the board have a hangover?

bennerman
09-20-2009, 10:27
Every time I hit "QuickReply" this morning, it goes to "Quote Reply" anyway. Did my user settings get changed, or does the board have a hangover?

Did you accidentally hit "go to advanced" when you were trying to hit "submit"?

Beefcake
09-20-2009, 10:45
No, but now it worked like normal. Strange...

chinacat46
09-20-2009, 12:59
it must be you cuz it works for me.

navyhmc
09-20-2009, 14:08
Works for me



Nope...



Yep!!!!

Beefcake
09-20-2009, 19:42
Yep, all fixed, but I swear it did it to me 3 times this morning.

petronius
09-20-2009, 19:51
Yep, all fixed, but I swear it did it to me 3 times this morning.

Before or after you had your coffee? :)

Beefcake
09-20-2009, 23:10
Yep, all fixed, but I swear it did it to me 3 times this morning.

Before or after you had your coffee? :)
Fair question... Before. However, I have about 3,000 posts on a local fishing website that uses the same type of BB, so I can find the quick reply button in my sleep.

Beefcake
09-21-2009, 09:34
Yep, all fixed, but I swear it did it to me 3 times this morning.

Before or after you had your coffee? :)
Fair question... Before. However, I have about 3,000 posts on a local fishing website that uses the same type of BB, so I can find the quick reply button in my sleep.
Arrrgggh! It's doing it again. Seriously, I hit quick reply to post this after it happened to me on another thread.