PDA

View Full Version : Forum not working on PDA/smart phones



dallasdivergirl
10-15-2007, 08:54
Has anyone else lost access to the site from their pda or smart phones?

I am using a treo 700wx from sprint.

Thanks for any info from any one! :smiley20:

DevilDiver
10-15-2007, 09:59
Just logged on with my HP PDA. No issues...........

Good Luck!

ScubaToys Larry
10-15-2007, 10:00
I'm having no problems with my iPhone...

Steve Scuba
10-15-2007, 10:17
Works with my Blackberry 8703e (also with Sprint service)

ScubaToys Larry
10-15-2007, 10:24
One thought is that we did port over to the new server a few days ago, and that is a new IP address that won't work until your ISP points to it... now that should have been days ago, but is there any chance you are cached to the old one on your device?? Any way to clear the cache and make sure you pick it up fresh now?

dallasdivergirl
10-15-2007, 11:09
One thought is that we did port over to the new server a few days ago, and that is a new IP address that won't work until your ISP points to it... now that should have been days ago, but is there any chance you are cached to the old one on your device?? Any way to clear the cache and make sure you pick it up fresh now?

I removed the link in favorites, dumped my history and all of my internet files. Nothing has worked. :smiley13::smiley13:

The ST shop page works and the link from the shop page works but the page is blank when forum/scubatoys.com is on the screen.:smiley19:

Iceman
10-15-2007, 11:43
Are you sure your machine isn't just lighting on a blank part of the web page?

It works on mine; but it takes a lot of scrolling to use the site. If it was optimized for a PDA it would go smoother.

Several sites I visit automatically switch to a PDA screen when the site detects a PDA/Smartphone.

NitroWill
10-15-2007, 11:54
There's a plugin for vbulletin that can detect a smartphone and load a custom theme for it thats a bit more graphic friendly!

Bring the Payne
10-15-2007, 23:38
Works fine on my iPhone too. Larry, I see you have good taste :D

dallasdivergirl
10-16-2007, 05:34
I deleted history & cookies & did a soft re-set and now all is good!

terrillja
10-16-2007, 08:25
works fine on my iPod touch, gives me something to look at during chem lectures.

mitsuguy
10-20-2007, 14:55
Works with my Blackberry 8703e (also with Sprint service)

same here :)