Results 1 to 8 of 8

Thread: Drop down menus at top.

  1. #1
    Guppy
    Join Date
    08/07/2009
    Location
    United States
    Age
    38
    Posts
    225

    Drop down menus at top.

    Community, forum actions, quick links.
    The text is the same color as the drop down box so you cannot read the options without rolling over.

  2. #2
    Grouper
    Join Date
    06/08/2008
    Location
    Twin Lake, Mi
    Age
    50
    Posts
    455
    I dont have any problem here. The menu is white lettering with blue background. When pulled down it is black on white.

  3. #3
    Megalodon
    Join Date
    11/12/2007
    Location
    Wichita, KS
    Age
    58
    Posts
    14,155
    Images
    13
    Same here: blue back ground, white lettering, light blue box when you scroll over it.

    I once saved a man in Wichita just to watch him dive...(inventor)

  4. #4
    Guppy
    Join Date
    08/07/2009
    Location
    United States
    Age
    38
    Posts
    225
    Its just me then yay!
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Megalodon
    Join Date
    11/12/2007
    Location
    Wichita, KS
    Age
    58
    Posts
    14,155
    Images
    13
    Sorry 417...it's just you.

    Try loggin out ("Log Out" in the upper right corner) and re-logon. That solved a number of the issues I had about 4 days ago.

    I once saved a man in Wichita just to watch him dive...(inventor)

  6. #6
    Guppy
    Join Date
    08/07/2009
    Location
    United States
    Age
    38
    Posts
    225
    Thats funny it worked. Yay for glitches!

  7. #7
    Funeral Jorunna
    Join Date
    08/01/2007
    Location
    Lafayette, CO
    Age
    64
    Posts
    5,331
    The drop down menus are screwed up if I use breeze fluid but if I go to breeze fixed they work fine. In Breeze fluid it looks just like post #4.
    If you get confused listen to the music play.
    To much of everything is just enough.

  8. #8
    Megalodon
    Join Date
    11/12/2007
    Location
    Wichita, KS
    Age
    58
    Posts
    14,155
    Images
    13
    Quote Originally Posted by chinacat46 View Post
    The drop down menus are screwed up if I use breeze fluid but if I go to breeze fixed they work fine. In Breeze fluid it looks just like post #4.

    Same here if I use Breese fluid.

    I once saved a man in Wichita just to watch him dive...(inventor)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ocean to Dutch Weight drop
    By trekkindave in forum Dutch Springs
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2009, 08:34
  2. Brett's Blessings- Toy Drop-Off Locations!!!
    By chilly willy in forum Surface Interval
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2009, 20:25
  3. Drop to say hello
    By Melkus in forum Welcome to our Scuba Forum! Introduce Yourself!
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2008, 06:19
  4. *pin drop*
    By emcbride81 in forum Mid-Atlantic Darkwater Diver
    Replies: 20
    Last Post: 07-09-2008, 11:13
  5. How much weight would I have to drop?
    By easyrider003 in forum Tanks
    Replies: 4
    Last Post: 02-04-2008, 10:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •