Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Cant access forum on my iphone???

  1. #1
    Guppy
    Join Date
    06/23/2010
    Location
    Mount Washington, KY
    Age
    43
    Posts
    89

    Cant access forum on my iphone???

    yet the forum works fine on the PC. Anybody else having issues accessing from a mobile device? Sometimes I can get in but most times I cant.

    403 Forbidden is what I get

  2. #2
    Barracuda
    Join Date
    07/15/2007
    Location
    Jax Beach, FL
    Age
    44
    Posts
    1,379
    Images
    5
    hey man, i have a 3GS and it works fine through safari. i wish we could use tapatalk, though...
    i'm not as think as you drunk i am ...

  3. #3
    I too can access from my iPhone. Both the 3G and now iPhone 4.

  4. #4
    Grand Poobah Founding Member
    ST-Forum Mod
    ScubaToys Larry's Avatar
    Join Date
    07/10/2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    6,614
    Wondering if you were on 3g or wifi... Might be one of the things that if it's a work wifi, they block sites...

    or we might be blocking your inbound traffic if you are using an IP that has been banned by 3rd party spam reports...

    Let me know your IP and I can try to see... You can go to What Is My IP Address - Shows Your IP Address to see.

  5. #5
    Barracuda
    Join Date
    08/05/2007
    Location
    Joplin, MO-10 Miles from Blue Water Lake (AKA ORONOGO)
    Posts
    1,397
    I get it on my iPhone 4 and on my 3g even on the edge network.
    PADI Dive Master, Master Diver, and Cavern. SDI Solo Diver. DSAT Tec 50. TDI Trimix.

  6. #6
    Guppy
    Join Date
    06/23/2010
    Location
    Mount Washington, KY
    Age
    43
    Posts
    89
    I have an iPhone 4 and am on a 3G network, i use wifi at home as well and sometimes it doesnt work either
    Here is my phone IP from that link on 3G network: 166.137.8.24

  7. #7
    Instructor, Technical & Cave Diver "Forum Admin" TommyB's Avatar
    Join Date
    07/10/2007
    Location
    Orlando, Fl.
    Age
    59
    Posts
    846
    Images
    45
    Quote Originally Posted by ChrisV View Post
    yet the forum works fine on the PC. Anybody else having issues accessing from a mobile device? Sometimes I can get in but most times I cant.

    403 Forbidden is what I get
    what are you trying to do when you get this error? Post, logon, etc
    thanks
    Tommy Burchfield Naui/TDI/SDI
    if ( $clue == \'none\' ) { read ( sig & avatar rules | forum rules ) && search ( forums | google ) }
    if ( $answer == 0 ){ post->question }

  8. #8
    Guppy
    Join Date
    06/23/2010
    Location
    Mount Washington, KY
    Age
    43
    Posts
    89
    I can't do anything. Can't access the home page of the forum, however this post I'd from my phone, weird

  9. #9
    Instructor, Technical & Cave Diver "Forum Admin" TommyB's Avatar
    Join Date
    07/10/2007
    Location
    Orlando, Fl.
    Age
    59
    Posts
    846
    Images
    45
    OK,
    give me 5 and I'll take care of it..
    You're hitting up against our email / spam rules
    http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=166.137.8.24



    [Thu Sep 02 09:44:14 2010] [error] [client 166.137.8.24] ModSecurity: Access denied with code 403 (phase 2). RBL lookup of 24.8.137.166.xbl.spamhaus.org succeeded at REMOTE_ADDR. [file "/etc/httpd/modsecurity.d/asl/00_asl_rbl.conf"] [line "30"] [id "350000"] [rev "2"] [msg "Global RBL Match: IP is on the xbl.spamhaus.org Blacklist"] [severity "ERROR"] [hostname "forum.scubatoys.com"] [uri "/icons/apache_pb2.gif"] [unique_id "2RlpQUD7wT4AADuwZkwAAAAi"]
    http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=166.137.8.24
    is listed in the RBL (real time black lists)

    Server is comparing IP's in real time against blacklists. Should not come into play unless you're on an open proxy / etc..
    I'll fix it here in a sec.
    It's listed here also
    CBL Lookup for 166.137.8.24
    This IP is infected (or NATting for a computer that is infected) with the rustock spambot.


    Dont' kill this messenger, just reporting what the server sees
    I'll fix it you're not triggering the email rules.
    But you might want to check into the CBL issue

    Tommy Burchfield Naui/TDI/SDI
    if ( $clue == \'none\' ) { read ( sig & avatar rules | forum rules ) && search ( forums | google ) }
    if ( $answer == 0 ){ post->question }

  10. #10
    Guppy beluga's Avatar
    Join Date
    03/11/2008
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    113
    I'm at work right now so don't have more details.

    I can always access the forums directly on my iPhone 3GS. IP Address currently is 24.114.232.27 on the phone.

    When I tether the iPhone to my Ubuntu laptop for internet access, I get the 403 Forbidden on the laptop. When I go to just http://forum.scubatoys.com/ on the laptop, I get the default Redhat Apache page. This started happening sometime after the switch to new format.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dacor Extreme Access.
    By Recon in forum Computers and Gauges
    Replies: 8
    Last Post: 09-11-2014, 19:35
  2. Forbidden..............access to server.............?????
    By alpha in forum Complaints or Problems
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2010, 12:04
  3. FiestAmericana internet access?
    By Defman in forum Cozumel
    Replies: 4
    Last Post: 03-27-2010, 19:55
  4. Dacor Extreme access
    By scubawaltandnita in forum Computers and Gauges
    Replies: 2
    Last Post: 09-29-2007, 15:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •